Recenze: Depilační krém Veet

1. června 2013 v 13:59 | Laila Sitty |  Recenze
Mám pro vás další recenzi. Tentokrát je to na Depilační krém Veet. Koupila jsem si ho asi před dvěma měsíci. Netušila jsem jestli to bude fungovat nebo ne,ale už mě nebaví ty žiletky. Mamka mi dřív nohy depilovala,jenomže chloupky musíš nechat dorůst do určité velikosti,což je velmi nepraktické. Proto jsem zkusila tuhle variantu.

Koupila jsem si na citlivou pokožku .
V balení je krém a stěrka.
Důležité je to,že je to jenoduché a bezbolestné.
Návod si můžete přečíst na obalu, ale abych vás trošku na tento výrobek navnadila tak vám ho napíšu :D
1) Nanesete krém na špachtičku a rozetřete po noze. Je lepší tam dát víc toho krému. Já jsem na nohu dala málo a nemělo to tak dobrý efekt jako když tam toho je víc.
2) Necháte 5 minut působit. Krém na pokožce nesmí být víc než 10 minut!
3) Otočíte špachtličku a vetší stranou začnete stírat.
Výrobek nezklamal,doporučuji!!
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Líbí se ti zde?

Ano
trochu
Ne

Komentáře

1 Romi Romi | E-mail | Web | 1. června 2013 v 14:00 | Reagovat

zajímavé to zkusím :)

2 Katherine Katherine | Web | 1. června 2013 v 14:04 | Reagovat

taky mam, akorat ne znacku veet;-)

3 Tessule Tessule | Web | 1. června 2013 v 14:24 | Reagovat

vypadá to dobře:)

4 vampire girl IS vampire girl IS | Web | 1. června 2013 v 14:25 | Reagovat

Holím se žiletkama,ale tohle by jsem mohla taky zkusit

5 katerina-camprova katerina-camprova | 1. června 2013 v 19:56 | Reagovat

to mam taky doma :) a je to super (y) :)

6 Miss Ann Miss Ann | Web | 1. června 2013 v 20:39 | Reagovat

Depilační krém.. no pro mě jsou tyto věci zatím blbost, ale brzy budu muset začít s těma ,,ženskýma" starostma, zatím mám jen starost o mazlíky... a jelikož nenávidím bolest, tak tu nejspíš zkusím hned, jak budu potřebovat :)

7 Michelle and Susan ♥ Michelle and Susan ♥ | E-mail | Web | 1. června 2013 v 20:56 | Reagovat

Asi vyzkouším :) Btw, nechceš se u nás a blogu zúčastnit GiveAway? :)

8 Zuzka Zuzka | Web | 2. června 2013 v 9:58 | Reagovat

Jo, to znám, ale ne tuhle značku. Taky bych jí mohla zkusit;-) :-D

9 *Natt *Natt | Web | 2. června 2013 v 10:42 | Reagovat

Jo tak to se máte..:) taky bych chtěla,aby u nás alespon sem tam zasvítilo sluníčko..:/:) A Děkuju moc :)
A tenhle krém mám taky a můžu potvrdit,že jsem s ním spokojená:)

10 DadušQa DadušQa | E-mail | Web | 2. června 2013 v 11:40 | Reagovat

Super :-D

11 monbella monbella | Web | 2. června 2013 v 13:00 | Reagovat

Znám znám, ale mě více vyhovují žiletky :-)

12 Lůca Lůca | Web | 2. června 2013 v 15:23 | Reagovat

Už jsem ho zkoušela a musím říct, že mi nevypadl ani chloupek :D Asi mám chlupy z oceli nebo co :D

13 Sonia Sonia | Web | 19. června 2013 v 20:30 | Reagovat

Nejspíš zkusím, uvažovala jsem nad těma depilačníma páskama. Jenom by to k tomu chtělo dopsat cenu;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama