Garnier BB cream -recenze

12. listopadu 2012 v 19:00 | *.*Lucc*.* |  Recenze
O BB creamu se mluví snad všude a proto jsem se rozhodla,že si ho koupím a udělám recenzi.

Bohužel svoji fotku nemám,protože foťák má půjčený sestra.
Co slibuje??
Miracle Skin Perfector BB (Beauty balzám) cream je nová generace v péči o pleť,která přináší spojení hydratačního krému a lehkého make-upu. Jak už z reklam víte- sjednocuje,tónuje,maskuje,hydratuje,rozjasňuje a chrání pleť.


Mé první dojmy:
Zažila jsem veké překvapení když jsem v drogerii viděla jen dva odstíny-světlá a normální pleť.Jakožto majitelka světlé pleti jsem šahla po první variantě a modlila se,že mi bude sedět,protože nikde nebyly žádné testery.
Balení 50ml-což je dobré,ani moc ani málo.

Dodržel co slíbíl?
Né že bych čekala nějaké zázraky,ale...
BB cream slibuje hydrataci bez jakéhokiliv hydratačníh krému-s tím není problém. Co se týče tónování je na tom velmi špatně.Ale díky tomu,že moc nekdyje je lehký a na tváři přirozený.
Výdrž je průměrná-kolem 3-4 hodin.

Hodnocení:
hydratace
tónování pleti
dobrý podklad pod make-up

poměrně nízká výdrž(jako samotný make-up)
k dispozici jsem jen dva odstíny
bez testrů
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se ti zde?

Ano
trochu
Ne

Komentáře

1 ♥Verča♥TVD♥ ♥Verča♥TVD♥ | Web | 11. listopadu 2012 v 16:21 | Reagovat

já si to přeju na vánoce, tak doufám, že to bude dobrý, ale podle tvého hodnocení vypadá, že ano :-)

2 Katherine Katherine | Web | 11. listopadu 2012 v 16:21 | Reagovat

BB cream požívám skoro každý den, ale musim se priznat,ze jsem cekala zazraky a nic..:D

3 Denileat Denileat | Web | 11. listopadu 2012 v 16:23 | Reagovat

Vyapadá dobře :)

4 Eliášek Eliášek | Web | 11. listopadu 2012 v 16:25 | Reagovat

Hmm.... pořád váhám, jestli si ho mám pořídit :D

5 Lucka.cz Lucka.cz | Web | 11. listopadu 2012 v 20:02 | Reagovat
6 Ta nejhloupější, 14 let Ta nejhloupější, 14 let | Web | 11. listopadu 2012 v 20:10 | Reagovat

Pro mě to byl zatím nejlepší co jsem měla ;)

7 Corinne Corinne | Web | 11. listopadu 2012 v 21:11 | Reagovat

uvažuji že si to koupím, ale aby mi makeup vydržel, tak bych si ho musela nosit i do školy (jako samostatný bb krém) což se mi moc nechce :-?

8 Corinne Corinne | Web | 11. listopadu 2012 v 21:12 | Reagovat

ale jednou mi ho dala trochu kámoška, tmavější odstín. no vonělo to po omeranči, ale i ona sama tvrdila, že to prý moc nepomáhá....

9 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 12. listopadu 2012 v 19:01 | Reagovat

Mám pro normální i ten pro mastnou pleť a s oběma jsem spokojená :-)

10 najlepsia-slovenska-skupina najlepsia-slovenska-skupina | Web | 12. listopadu 2012 v 19:07 | Reagovat

super :-D

11 Romiss Romiss | Web | 13. listopadu 2012 v 20:49 | Reagovat

Když se to tak vezme, + a - je celkem fajn :)
Můži se zeptat, kdo ti dělal ikonku? :)

12 life-quotes life-quotes | Web | 17. listopadu 2012 v 18:47 | Reagovat

ja make-up vobec nepouzivam a tento BB som tiez nikdy nemala takze to posudit neviem..uz by konecne mohli vymysliet nieco co bude 100% zodpovedat tomu co hovoria v reklame

13 Em Age Em Age | E-mail | Web | 3. prosince 2012 v 9:49 | Reagovat

BB Cream od Garnier používám a nemůžu si ho vynachválit. Je dokonalej a lepší přípravek jsem nikdy nepoužívala. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama