Recenze-řasenka Maybelline Illegal Length

17. května 2012 v 21:19 | *.* Lucc *.* |  Recenze
Ahoj, mám zde pro vás první recenzi. Poprvé jsem tuhle řasenku objevila v reklamě a hned mě zaujala. Moc jsem nevěřila tomu,že opravku řasy prodlužuje až o 4 mm. Na vlastní kůži jsem se o tom přesvědčila.Ze začátku jsem měla obavy, aby mi během dne nedělala čárky a takové ty škaredé věci na obličeji, ale ukázalo se, že obavy byly zbytečné. Řasenka vydrží dlouho a vypadá pořád hezky. .Když jsem poprvé otevřela řasenku, kartáček vypadal velmi řídce a hlavou se mi honily myšlenky tipu: zase jsem vyhodila peníze za blbost, to je zase výmysl....Po namalování jsem hned změnila názor. Nemyslete si že to prodloužení je nějaké drastické,ale opravdu prodlužuje.

Viditelně prodlužuje řasy
Výdrž
neprodlužuje řasy o 4mm,ale podle mě tak o 2 mm


Cena: kolem 200Kč(já jsem ji kupovala v DM)




 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Líbí se ti zde?

Ano
trochu
Ne

Komentáře

1 Any :) Any :) | Web | 17. května 2012 v 21:12 | Reagovat

Ten kartáček vypadá docela dobře a po aplikaci řasenky jsou řasy fakt pěkné.

2 Maggie*// czonedirection.blog.cz Maggie*// czonedirection.blog.cz | Web | 17. května 2012 v 21:13 | Reagovat

Wau.:) Tu teda musím vyzkoušet.:) Řasy mám dlouhé dost, ale neuškodí to!:)

3 Any :) Any :) | Web | 17. května 2012 v 21:19 | Reagovat

Přesně!
:D

4 NIKA NIKA | 18. května 2012 v 13:07 | Reagovat

Ahojte, ja som ju skúsila, ale neodporúčam, lepí mihálnice a vôbec nie je dobrá. Mimo toho som dostala silný zápal z tej riasenky, odporúčam skôr od Borjous 2 steps

5 Anne Anne | Web | 18. května 2012 v 14:36 | Reagovat

Ahoj, nechtěla bys spřátelit?? Moc se mi líbí tvůj blog:) Jinak pěkná recenze:)

6 Anne Anne | Web | 18. května 2012 v 14:44 | Reagovat

to by bylo fajn, já na tvůj blog taky zajdu:)

7 Mrs.Patttie Mrs.Patttie | E-mail | Web | 18. května 2012 v 16:50 | Reagovat

vypadá dobre :)

8 Džastkánkova familka Džastkánkova familka | Web | 18. května 2012 v 21:15 | Reagovat

ahojky,tafy bertík,zastav se u mě na návštěvu !
tento členek je velice zajimavy a cetla jsem si ho cely az do konce od acatku cowboi, pestuji brambory jetli chces odkup je odemne,jsem slavny dzastkanek,bydlim v sopce kde je to dobry zrovna se tedka chystam se jit napit na niagarske vodopady, kde je to fakt jako dobry,mej se hezky kowbojko

9 Francess* Francess* | Web | 18. května 2012 v 21:20 | Reagovat

hezká:) a nemáš zkušenosti s nějakou , která prodlužuje nad 2 mm?

10 Ann ^.^ - Affilates Ann ^.^ - Affilates | Web | 18. května 2012 v 21:29 | Reagovat

Ahoj, článek se mi líbí. Recenze mám ráda.. Ta cena :/ Ale, podle tvého článku jsem pochopila, že to stojí za to! Chci se ujistit, je to tak? :)

11 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 11:27 | Reagovat

_________________________________
GRATULUJI!
Postoupila jsi do posledního kola, kde si již hraje o ceny.
http://karinka28.blog.cz/1205/4-posledni-kolo-souteze-nejlepsi-blog
_________________________________

bože neumíš použit své věty? :D http://karinka28.blog.cz/1205/recenze-maybelline-illegal-length-rasenka
nechme to, ale tak....

12 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 11:28 | Reagovat

[11]: ne, že ten článek úplně překopeš a mi pak budu všichni nadávat co mi je :D

13 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 11:37 | Reagovat

http://img.janforman.com/ziiu1zd.png já nevím.. třeba i ty pixelky a ten obrázek, na konci.. ten jsem fotila totíž já :D

14 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 11:39 | Reagovat

To, že odstupuješ od soutěže mě fakt mrzí :-D  :-D  :-D

15 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 11:40 | Reagovat

Jen jsem vyslovila svůj názor, nenadávála jsem ti... ale mě je to jedno, měla jsme tvůj blog ráda ;-)

16 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 11:41 | Reagovat

[13]: no teď jsem si všimla, že já ho taky nakonec použila, protože ten můj byl málo zaostřeny.. a tu větu také_?

17 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 12:08 | Reagovat

aha, takže zase ok? :-) mimochodem ten desigh je pěkný moc , takže se nedivím...

18 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 12:13 | Reagovat

Scio se stačí učit měsíc před. Mě stačil ale týden, 11 měsíců to si nedokážu představit :D viď tam toho není tam moc a je to hlavně o tom co člověk má v sobě :)

19 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 19. května 2012 v 12:14 | Reagovat

[18]: jako jak je chytrý, jsou tam totiž takové věci, které se neučí.

20 Barbara Brunette Barbara Brunette | E-mail | Web | 19. května 2012 v 13:21 | Reagovat

Stejné obrázky + a mínus jako má Karin, stejné věty jsi použila.

21 Lucy Lucy | 27. května 2012 v 16:31 | Reagovat

Tato řasenka je nejhorší ještě že jsem si jí nekoupila :-D ale myslím si že každému vyhovuje něco jiného :-)

22 SíEn SíEn | 29. května 2012 v 13:23 | Reagovat

Hurá ! Konečně sem našla blog, kde mají články smysl ! Nesnášim, když někdo na něco píše recenzi, a pak tam nedá fotku jak to po použití vypadá ! Uáá díky, uvažovala sem že si jí koupim, ale na to jak je drahá sem čekala lepší efekt, takže asi ne ;) děkuju MOC ! :)

23 infoofbeauty infoofbeauty | Web | 12. července 2012 v 15:02 | Reagovat

Skvěla recenze . Mě tahle řasenka nějak moc neláká ale rozhodně na oku je vidět , že řasy prodloužila ale nemůžu posoudit o  kolik , protože jsi nedala oko před nalíčením ale to vůbec nevadí :)

24 Jaruška Jaruška | 14. července 2012 v 21:02 | Reagovat

Ahojte všichni dnes jsem si koupila po dlouhém zvažování řasenku Illegal,řasy mám krátké podotýkám,ale po téhle řasence mám řasy jak panenka.Velice mě překvapila za tu cenu a ani ten vzhled nic moc a o kartáčku se nebudu bavit.Člověk má strach si jí koupit,ale stojí za to opravdu.Nelepí řasy a nežmolkuje.Tak holky jen do ní. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama